Vacatures bouw │ Werken bij Van Tornhaut Aalter

Werken bij

Van Tornhaut is een warm en waardegedreven familiebedrijf. Het is voor ons cruciaal dat elke medewerker zich goed voelt, zodat we samen kunnen bouwen aan de toekomst van ons bedrijf. We vertrouwen op de kracht en het talent van elk individu. We geven mensen dan ook alle kansen om zich te ontplooien en hun talenten optimaal te benutten. De gemiddelde anciënniteit van onze medewerkers bedraagt momenteel 10 jaar. Het bewijs dat het goed werken is bij Van Tornhaut!

Waarom werken bij Van Tornhaut

Van Tornhaut: Best Workplace 2023

Na de erkenning als Great Place To Work in mei 2022 werd bouwonderneming Van Tornhaut op 14 maart 2023 verkozen tot nummer 1 Best Workplace 2023 in de categorie bedrijven tot 250 medewerkers. Een beloning voor de vele inspanningen die het bedrijf levert voor het welzijn en werkgeluk van zijn medewerkers.

Groeikansen, opleidingen en persoonlijke begeleiding

Blijven leren, daar gaat het om in een wereld die snel evolueert. Daarom zorgen we voor opleidingen, zowel op technisch als op menselijk vlak. Ook kun je rekenen op heel wat begeleiding, of je nu als schoolverlater of met een jarenlange ervaring in dienst komt. Van elkaar leren is hierbij de sleutel.

Moderne en makkelijk bereikbare werkomgeving

De binnendienst werkt in moderne, hippe en ruime kantoren te Aalter, snel en makkelijk bereikbaar vanaf de afrit van de E40.

Financieel sterk bedrijf

Sedert begin 2000 maken we deel uit van de financieel sterke holdingvennootschap VT-Invest Group (www.vt-invest.be), net als 14 andere gerenommeerde spelers in de bouw.

Uitdagende en ambitieuze projecten

Wij gaan geen uitdaging uit de weg! Het ontwikkelen van projecten betekent ook ontwikkelen van onze medewekers.
Ronde vormen, organische vormen, blokken, nieuwe technieken, ... We zoeken samen met de bouwheer naar een passende oplossing om een prachtig resultaat te bekomen.

Werfbezoeken

We maken graag tijd om de werven van elkaar te bezoeken. Na een presentatie van de werken die uitgevoerd worden, wordt aan de hand van een rondleiding op de werf duidelijk hoe de realisatie tot stand komt. Werf-en projectleiders leren zo veel van elkaar, calculators zien hoe hun berekening in werkelijkheid wordt uitgevoerd. Het is tevens ook een ideaal moment om elkaar te zien en te spreken.

Werken in een file luwe omgeving met modern materieel

Of het nu gaat om machines, gereedschap of software tools, wij evolueren mee met de nieuwste ontwikkelingen op alle vlak en blijven hierin investeren. Op die manier evolueer je zelf ook mee en investeren we ook in jou. Onze activiteiten situeren zich hoofdzakelijk in Oost- en West-Vlaanderen. Urenlang tijd verliezen in files is er dus niet bij.

Teamwork en samen slimmer werken

We hechten veel belang aan samenwerken, niet alleen met je directe collega’s, maar ook interdisciplinair en zelfs over de bedrijfsgrenzen heen. De open en directe communicatiestijl zorgt voor een resultaatgerichte aanpak. We stellen onze manier van werken voortdurend in vraag en streven naar een continue verbetering van onze bedrijfsprocessen. Hieraan kun je actief meewerken onder andere door deel te nemen aan verbeterteams.

Samen ontspannen

Wij stimuleren een resultaatgerichte, no nonsens bedrijfscultuur, gebaseerd op openheid. Het is leuk om collega’s ook eens op een andere manier te leren kennen. Daarom worden regelmatig activiteiten georganiseerd die gericht zijn op ‘fun on the job’: nieuwjaarsreceptie, werfbezoeken, sportieve uitdagingen, barbecue, teambuilding, …