Werfbezoek Molenpark - Eeklo | Van Tornhaut

Werfbezoek Molenpark - Eeklo

Eind mei kregen we naast het werfbezoek in Eeklo ook een ๐—ถ๐—ป๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฐ๐˜๐—ถ๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ ๐˜„๐—ผ๐—ฟ๐—ธ๐˜€๐—ต๐—ผ๐—ฝ voor werf-en projectleiding en geรฏnteresseerden van kantoor.

Om een goed beeld te krijgen van de kennis, tijd en energie die komt kijken bij het plaatsen van prefab kolommen, silicaatwanden en het storten van beton ging iedereen aan de slag.

Het was geweldig om te zien hoe actief iedereen deelnam en nieuwe inzichten opdeed. Tijdens de rondleiding op de werf kon iedereen zien welke technieken, verbeter- en pijnpunten aan de orde kwamen om het bouwproces tot op vandaag te realiseren.

Om de dag op een verfrissende manier af te sluiten werd iedereen getrakteerd op een heerlijk ijsje.

Voor ION bouwen wij in het hart van Eeklo 76 ๐™จ๐™ฉ๐™–๐™™๐™จ-๐™š๐™ฃ ๐™ฅ๐™–๐™ง๐™ ๐™–๐™ฅ๐™ฅ๐™–๐™ง๐™ฉ๐™š๐™ข๐™š๐™ฃ๐™ฉ๐™š๐™ฃ, 13 ๐™œ๐™š๐™ฏ๐™ž๐™ฃ๐™จ๐™ฌ๐™ค๐™ฃ๐™ž๐™ฃ๐™œ๐™š๐™ฃ, ๐™ฉ๐™ฌ๐™š๐™š ๐™๐™–๐™ฃ๐™™๐™š๐™ก๐™จ๐™ฅ๐™–๐™ฃ๐™™๐™š๐™ฃ, ๐™ค๐™ฃ๐™™๐™š๐™ง๐™œ๐™ง๐™ค๐™ฃ๐™™๐™จ๐™š ๐™œ๐™–๐™ง๐™–๐™œ๐™š๐™จ, ๐™ฉ๐™ฌ๐™š๐™š ๐™—๐™ž๐™ฃ๐™ฃ๐™š๐™ฃ๐™ฉ๐™ช๐™ž๐™ฃ๐™š๐™ฃ ๐™š๐™ฃ ๐™š๐™š๐™ฃ ๐™ฃ๐™ž๐™š๐™ช๐™ฌ ๐™จ๐™ฉ๐™–๐™™๐™จ๐™ฅ๐™–๐™ง๐™  dat doorheen het hele project loopt.

๐™‚๐™ค๐™š๐™™ ๐™—๐™š๐™ฏ๐™ž๐™œ ๐™ฉ๐™š๐™–๐™ข ๐™€๐™š๐™ ๐™ก๐™ค! Bedankt voor de workshop en rondleiding.