Vt-Invest viert succesvolle eerste sponsorloop: totaal โ‚ฌ7500 gedoneerd aan drie goede doelen | Van Tornhaut

Vt-Invest viert succesvolle eerste sponsorloop: totaal โ‚ฌ7500 gedoneerd aan drie goede doelen

Vorige maand hadden we naast de inzet van het bouwverlof ook wat bijzonders te vieren, onze eerste sponsorloop werd afgerond.
De Ouders, Zorg- en onderwijsgroep de Triangel en Viro vzw werden eerder dit jaar verkozen als goed doel waar ๐Ÿฐ ๐—ฐ๐—ผ๐—น๐—น๐—ฒ๐—ด๐—ฎโ€™๐˜€ ๐—ฏ๐—ถ๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ป ๐—ฉ๐—ง-๐—œ๐—ป๐˜ƒ๐—ฒ๐˜€๐˜ ๐—š๐—ฟ๐—ผ๐˜‚๐—ฝ ๐—ป๐—ฎ๐˜‚๐˜„ ๐—ฏ๐—ฒ๐˜๐—ฟ๐—ผ๐—ธ๐—ธ๐—ฒ๐—ป ๐˜‡๐—ถ๐—ท๐—ป.
Al deze organisaties zetten zich dagelijks in om het leven van kinderen en jongeren te verbeteren.

Met ๐Ÿต๐Ÿฐ ๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ต๐—ผ๐˜‚๐˜€๐—ถ๐—ฎ๐˜€๐˜๐—ฒ ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฒ๐—น๐—ป๐—ฒ๐—บ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€ van de VT-invest Group werd samen ๐Ÿฒ๐Ÿฏ๐Ÿฌ ๐—ธ๐—ถ๐—น๐—ผ๐—บ๐—ฒ๐˜๐—ฒ๐—ฟ gelopen en gewandeld. Een sportieve prestatie die mee gesponsord werd door de steun van de verschillende dochterondernemingen: Van Tornhaut Algemene Ondernemingen, VAN DE WALLE Industrial Building Contractor, STABIL Stut- en schoringswerken, Volus, V-systems bv en uiteraard VT-invest Group.

Dankzij de inzet van iedereen konden we met grote trots een fantastisch bedrag van โ‚ฌ๐Ÿฎ๐Ÿฑ๐Ÿฌ๐Ÿฌ ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐—ฒ๐—น๐—ธ ๐—ด๐—ผ๐—ฒ๐—ฑ ๐—ฑ๐—ผ๐—ฒ๐—น ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฒ๐—ป๐—ธ๐—ฒ๐—ป.

Op naar nog veel mooie edities in de toekomst!