Teambuilding 2024 - Amsterdam | Van Tornhaut

Teambuilding 2024 - Amsterdam

๐—ง๐—ฒ๐—ฎ๐—บ๐—ฏ๐˜‚๐—ถ๐—น๐—ฑ๐—ถ๐—ป๐—ด ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฐ โ€“ ๐—”๐—บ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฎ๐—บ
Eerder dit jaar ontvingen wij voor de 2de maal de titel ๐™‚๐™ง๐™š๐™–๐™ฉ ๐™‹๐™ก๐™–๐™˜๐™š ๐™ฉ๐™ค ๐™’๐™ค๐™ง๐™  ๐˜ฝ๐™š๐™ก๐™œ๐™ž๐™ช๐™ข. Om al onze medewerkers te bedanken, trokken wij eerder deze maand richting ๐˜ผ๐™ข๐™จ๐™ฉ๐™š๐™ง๐™™๐™–๐™ข op teambuilding!

๐™ˆ๐™š๐™ข๐™ค๐™ง๐™–๐™—๐™š๐™ก, ๐™ค๐™ฃ๐™ซ๐™š๐™ง๐™œ๐™š๐™ฉ๐™š๐™ก๐™ž๐™Ÿ๐™ , zijn maar enkele superlatieven om deze 3 daagse samen te vatten.
Op vrijdag schreeuwden we de longen uit ons lijf op de ๐™๐™ค๐™ค๐™œ๐™จ๐™ฉ๐™š ๐™จ๐™˜๐™๐™ค๐™ข๐™ข๐™š๐™ก ๐™ซ๐™–๐™ฃ ๐™€๐™ช๐™ง๐™ค๐™ฅ๐™– met een hoogte van 100m! Op zaterdag kon iedereen al fietsend Amsterdam leren kennen en genoten we na op een borrelboot die ons de grachten van Amsterdam liet zien.

Eindigen deden we in Paleis van de Weemoed, ๐™š๐™š๐™ฃ ๐™๐™š๐™ฉ๐™š, ๐™ฏ๐™ฌ๐™ค๐™š๐™ก๐™š ๐™–๐™ซ๐™ค๐™ฃ๐™™ met een burlesque-, drag- en dinnershow die niemand snel zal vergeten!
Samen hebben we grenzen verlegd, elkaar nรณg beter leren kennen waardoor ons team nรณg sterker is geworden! We kijken al uit naar een volgende editie!

Externe video URL