Sportlabel 2024-2025 | Van Tornhaut

Sportlabel 2024-2025

Vandaag ontvingen wij het label ๐—ฆ๐—ฝ๐—ผ๐—ฟ๐˜๐—น๐—ฎ๐—ฏ๐—ฒ๐—น ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฐ-๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฑ van Sport Vlaanderen. De inspanningen van ons Team Sport werden opgemerkt en beloond met een prachtige trofee! Christoph Caluwรฉ van Sport Vlaanderen kwam de trofee overhandigen. Met dit label (toegekend door de Vlaamse Overheid) geeft Sport Vlaanderen ons zichtbare erkenning die we met trots gaan dragen!

Niet alleen op vlak van ๐™—๐™š๐™ฌ๐™š๐™œ๐™ž๐™ฃ๐™œ met tal van sportinitiaties, maar ook wat betreft ๐™ข๐™š๐™ฃ๐™ฉ๐™–๐™–๐™ก ๐™ฌ๐™š๐™ก๐™ฏ๐™ž๐™Ÿ๐™ฃ krijgen de collegaโ€™s kans om deel te nemen aan verschillende workshops. Het idee is dat gezonde medewerkers positiever, gelukkiger en daardoor meer betrokken zijn in hun job. ๐™€๐™š๐™ฃ ๐™œ๐™š๐™ก๐™ช๐™ ๐™ ๐™ž๐™œ๐™š ๐™˜๐™ค๐™ก๐™ก๐™š๐™œ๐™– ๐™ž๐™ฃ ๐™š๐™š๐™ฃ ๐™œ๐™š๐™ฏ๐™ค๐™ฃ๐™™ ๐™ก๐™ž๐™˜๐™๐™–๐™–๐™ข, ๐™ฌ๐™ž๐™š ๐™ฌ๐™ž๐™ก ๐™™๐™–๐™ฉ ๐™ฃ๐™ช ๐™ฃ๐™ž๐™š๐™ฉ?

Wil jij ook deel uitmaken van een sportief bedrijf? Bekijk onze openstaande vacatures hier: https://vantornhaut.be/nl/vacatures