Odrada - Middelkerke meiboomviering | Van Tornhaut

Odrada - Middelkerke meiboomviering

Op 21 juni kon iedereen vanop de 4de verdieping genieten van het stralende weer tijdens de meiboomviering op de werf π™Šπ™™π™§π™–π™™π™– π™žπ™£ π™ˆπ™žπ™™π™™π™šπ™‘π™ π™šπ™§π™ π™š. Medewerkers, onderaannemers, bouwheer, … allen tekenden ze present om samen met ons te klinken op het afronden van de ruwbouwstructuur en het bereiken van het hoogste punt.

In Middelkerke bouwen we voor Fugave 𝟳𝟳 𝙖π™₯π™₯π™–π™§π™©π™šπ™’π™šπ™£π™©π™šπ™£ π™’π™šπ™© π™€π™£π™™π™šπ™§π™œπ™§π™€π™£π™™π™¨π™š π™œπ™–π™§π™–π™œπ™šπ™¨, π™—π™šπ™§π™œπ™žπ™£π™œπ™šπ™£ π™šπ™£ π™šπ™šπ™£ π™œπ™šπ™’π™šπ™šπ™£π™¨π™˜π™π™–π™₯π™₯π™šπ™‘π™žπ™Ÿπ™ π™š π™›π™žπ™šπ™©π™¨π™šπ™£π™¨π™©π™–π™‘π™‘π™žπ™£π™œ.

Team Odrada zorgde voor een zeer zonnige warme ontvangst, π™—π™šπ™™π™–π™£π™ π™© π™₯π™‘π™€π™šπ™œ 𝙏𝙀𝙒, π™†π™§π™žπ™¨π™©π™€π™› π™šπ™£ π™‰π™žπ™šπ™‘π™¨ π™™π™š π™¬π™šπ™§π™› π™‘π™–π™œ π™šπ™§ π™₯π™žπ™šπ™ π™›π™žπ™Ÿπ™£ π™—π™žπ™Ÿ!
Meer info over het project: https://lnkd.in/eePeAqQ8

Externe video URL