ALGEMENE ONDERNEMINGEN VAN TORNHAUT bvba is een modern bouwbedrijf dat hoofdzakelijk actief is in het uitvoeren van grotere bouwprojecten voor de private en openbare sector. Iedere dag zijn meer dan 80 medewerkers aan de slag op onze werven en op de binnendienst. Wij hanteren een bedrijfsfilosofie die wordt gekenmerkt door een vlakke structuur met een open en directe communicatie. Er dienen zich voor gemotiveerde bedienden en arbeiders mogelijkheden aan om zijn/haar talenten binnen deze structuur te ontwikkelen.

WAAROM WERKEN BIJ VAN TORNHAUT ?

UITDAGENDE PROJECTEN

In de eerste plaats zorgen we ervoor dat je continu bijleert op je job.
Je realiseert projecten die je uitdagen op vele vlakken.

OPLEIDINGEN EN PERSOONLIJKE BEGELEIDING

Blijven leren, daar gaat het om in een wereld die snel evolueert.
Daarom zorgen we voor opleidingen, zowel op technisch als op menselijk vlak. Ook kun je rekenen op heel wat begeleiding, of je nu als schoolverlater of met een jarenlange ervaring in dienst komt. Van elkaar leren is hierbij de sleutel.

WERKEN IN EEN FILE LUWE OMGEVING MET MODERN MATERIEEL

Of het nu gaat om machines, gereedschap of software tools, wij evolueren mee met de nieuwste ontwikkelingen op alle vlak en blijven hierin investeren. Op die manier evolueer je zelf ook mee en investeren we ook in jou. Onze activiteiten situeren zich hoofdzakelijk in Oost- en West-Vlaanderen. Urenlang tijd verliezen in files is er dus niet bij.

TEAMWORK EN SAMEN SLIMMER WERKEN

We hechten veel belang aan samenwerken, niet alleen met je directe collega’s, maar ook interdisciplinair en zelfs over de bedrijfsgrenzen heen. De open en directe communicatiestijl zorgt voor een resultaatgerichte aanpak. We stellen onze manier van werken voortdurend in vraag en streven naar een continue verbetering van onze bedrijfsprocessen. Hieraan kun je actief meewerken onder andere door deel te nemen aan verbeterteams.

SAMEN ONTSPANNEN

Wij stimuleren een resultaatgerichte, no nonsens bedrijfscultuur, gebaseerd op openheid en dit in een familiale context. Het is leuk om collega’s ook eens op een andere manier te leren kennen. Daarom worden regelmatig activiteiten georganiseerd die gericht zijn op ‘fun on the job’: nieuwjaarsreceptie, werfbezoeken, sportieve uitdagingen, barbecue, teambuilding, …
^ Top