Van Tornhaut Heulebrug Knokke appartementsbouw

Appartementen te koop – Project HEULEBRUG Knokke-Heist

Tussen Knokke-Heist en Ramskapelle, in een omgeving die sterk aanleunt bij de charme van een polderdorp wordt woonproject HEULEBRUG gerealiseerd.

Meer info over dit project: www.heulebrug.be

Dat Heulebrug om tal van redenen een uniek woonproject is, mag duidelijk zijn. Maar één van de belangrijkste argumenten om de aankoop van een Heulebrug appartement te overwegen, is ongetwijfeld de prijs. U kan al een eigen appartement aanschaffen voor een startprijs van 206.123 euro (excl. btw). Hoe die aantrekkelijke prijs mogelijk is op zo’n fantastische ligging aan de kust, vraagt om enige verklaring.

Het is een unieke samenwerking die dergelijke verkoopprijzen mogelijk maakt. Een samenwerking tussen de gemeente Knokke-Heist die eerder de krijtlijnen uitzette, de West-Vlaamse Intercommunale (WVI) die betaalbare gronden inbracht en VT-Invest die haar professionele knowhow gebruikte om degelijk, aantrekkelijk geprijsde appartementente plannen.

Zonder twijfel een ongeziene samenwerking die het totale kostenplaatje betaalbaar houdt zodat ze meteen ook een ongeziene kans biedt om slim te wonen!

Comments : Off