Kwaliteit

Als bouwer van prestigieuze luxeappartementen en overheidsgebouwen hanteert Van Tornhaut zeer hoge kwaliteitsnormen in zowel de ruwbouw als de afwerking. De hoge kwaliteit van de bouwwerken is dan ook een van de belangrijkste criteria voor Van Tornhaut, een garantie voor tevreden klanten.

Van Tornhaut Residentie Sir Anthony + Prince Maurice Knokke appartementsbouw

Milieu

Van Tornhaut Centrum Ossemeersen Gent
Duurzaam en milieubewust bouwen wordt steeds belangrijker, daarin speelt het gebruik van milieuvriendelijke materialen en energiebesparende technieken een grote rol. Mooie voorbeelden zijn onze realisaties van het Natuur- en Milieucentrum voor het natuurgebied Bourgoyen in Mariakerke en het gemeenschapscentrum voor bijzondere jeugdzorg De Zande in Ruiselede, allebei passiefhuizen.

Van Tornhaut heeft nu al de technologie in huis om deze duurzame en op de toekomst gerichte manier van bouwen perfect te realiseren.

Veiligheid

Veiligheid is voor Van Tornhaut geen loos begrip en we zijn dan ook trots op ons VCA-certificaat (Veiligheids-Checklist Aannemers). Een aantal procedures die zeer strikt worden geïmplementeerd garanderen dat er veilig wordt gewerkt. De lat van het VCA-certificaat ligt een stuk hoger dan wat de wetgeving in België voorschrijft. Het VCA-certificaat is geen momentopname, maar wordt jaar na jaar getoetst door externe consultants.

Mogen we hier ook nog aanstippen dat een aantal overheden enkel met bouwfirma's wil werken die over het VCA-certificaat beschikken.
Van Tornhaut Residentie Prince of Wales Knokke appartementsbouw

Personeel

Van Tornhaut is nog altijd een familiebedrijf en dat uit zich ook in het sociale, familiale karakter van ons personeelsbeleid. Wij hebben een open bedrijfscultuur waar niet alleen de maximale inzet, maar ook de creativiteit van de werknemers erg gewaardeerd worden.

Downloads