Wat begon als een ambachtelijke bouwfirma is nu een belangrijke speler op de Vlaamse markt van de appartements- en utiliteitsbouw.
Het bouwbedrijf werd opgericht in het begin van de jaren zestig als een eenmanszaak en heeft sedert 1983 het statuut van een BV. De vennootschap wordt bestuurd door ir. Alain De Groeve en ir. Kristof De Brouwer.

Sedert begin 2000 maakt het bedrijf deel uit van de holdingvennootschap VT-Invest Group.

Begonnen als een eenmanszaak is Van Tornhaut BV nu een volwaardige speler op de Vlaamse markt van de appartements- en utiliteitsbouw.

Bouwen van appartementen, kantoren en utiliteitsprojecten

Grote bouwprojecten zoals appartementsgebouwen zijn dikwijls organisatorische en technische huzarenstukjes, Van Tornhaut kan deze op basis van meer dan 50 jaar ervaring perfect uitvoeren. Eén van onze sterktes is een doorgedreven vorm van prefabricatie (van bijvoorbeeld dragende betonwanden) en een eigen bouwmethodiek.

Of het nu gaat om villa-appartementen of projecten met een strakke look, het aanwenden van de nieuwste technieken of een traditionele bouwmethode: Van Tornhaut is het gespecialiseerde aannemersbedrijf dat de realisatie tot in de puntjes verzorgd uitvoert.

Doordat wij veelal zelf instaan voor zowel de coördinatie als de uitvoering van het project en zelf het studiebureau en onze onderaannemers selecteren, kunnen wij een perfect bouwproces en een hoogstaand kwalitatieve uitvoering garanderen.
Van Tornhaut Kaai 1 Kortrijk appartementsbouw

Inrichting en afwerking

Van Tornhaut Le Manoir Duinbergen luxeappartementsbouw
Van Tornhaut staat niet enkel in voor de ruwbouw, maar biedt tevens totaaloplossingen aan. We hebben een jarenlange ervaring opgebouwd in het coördineren van de inrichting en afwerking van appartementen, kantoren en winkels.

Meer dan ooit zijn stijl en persoonlijkheid belangrijk bij de vormgeving van het interieur. Onze veelzijdige vakmensen en vaste onderaannemers zorgen voor een resultaat waarop niet alleen u, maar ook wij trots zijn.

Onze voornaamste doelstelling als totaalaannemer: duidelijke afspraken over de prijs, de kwaliteit van de materialen en een constructieve werkmethode verzekeren een optimaal resultaat binnen de afgesproken termijn.